Novosti

Uz pomoć našeg bona opremite Vaš Volvo

Prilikom kupnje Volva V40 ili V40 Cross Country iz zalihe poklanjamo Vam bon u vrijednosti 1.200 eura.

Više

Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u Europi

Prema istraživanju nezavisne istraživačke agencije JATO koja se bavi istraživanjem automobilskog tržišta, Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u 2015. u Europi.

Više

Volvo predstavio globalnu strategiju elektrifikacije

Volvo Cars Grupa, proizvođač premium automobila, objavila je jednu od najsveobuhvatnijih automobilskih elektrifikacijskih strategija kojom se plug-in hibridi planiraju uvesti kroz cijelu mrežu Volvo modela. Strategija će potaknuti razvoj novog niza manjih električnih automobila te izgraditi automobile na potpuno električni pogon, koji će biti u prodaji od 2019. godine.

Više

Volvo XC90 dobio je svih pet zvjezdica na Euro NCAP testovima

Volvo XC90 dobio je svih pet zvjezdica i postigao vrhunske ocjene na Euro NCAP 2015 testovima. XC90 sa svojom City Safety tehnologijom kao standardom ističe se kao prvi automobil bilo kojeg proizvođača koji je osvojio sve bodove na Euro NCAP sigurnosnim testovima (AEB City & AEB Interurban).

Više

Novi početak u regiji

S modelima pripremljenim za godinu 2016. Volvo je dodatno poboljšao svoju flotu, što je posebno primjetljivo u poboljšanju dizel generatora koji su sada moćniji i ekonomičniji. Za kupce je sigurno najviše zadovoljavajuća vijest kako su Volvo automobili u prosjeku pojeftinili za 4 posto.

Više

Volvo uvodi Cross Country brand u teritorij limuzina

Volvo Cars uzbudljivim S60 Cross Country najavljuje budućnost Prvi predstavnik Volvo Carsa u A segmentu Nastao na čvrstom nasljeđu lifestyle orijentiranih proizvoda  

Više

Prodaja Volvo Carsa u Europi 2014. zabilježila dvostruko brži rast od konkurencije

• Snažan rast u Europi, predvode Švedska, Velika Britanija i Njemačka • Odlični europski rezultati doprinijeli su rekordnoj prodaji na svjetskoj razini  

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se