Novosti

Novi Volvo V90 postao je policijski automobil švedske policije. U planu su i druge zemlje.

Početkom iduće godine švedska policija preuzet će isporuku prvih Volvo V90 policijskih automobila, nakon što je ovaj novi model Volva postigao najvišu ocjenu ikad u vrlo zahtjevnom testu provedenom od strane švedske policije.

Više

Volvo Cars concierge usluga učinit će Vaš život lakšim

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, svojim je kupcima dao obećanje da nikada više neće morati gubiti vrijeme na benzinskim postajama, autopraonicama ili automobilskim servisima, pokretanjem niza concierge usluga, koje će postati dio “Volvo on Call” mobilne platforme.

Više

Volvo Cars otkriva svoju pustolovnu stranu s novim V90 Cross Country modelom

Volvo Cars, švedski proizvođač luksuznih automobila, predstavio je dugo očekivani model V90 Cross Country kojim zaokružuje svoju seriju modela s oznakom 90 (XC90, S90, V90, V90 Cross Country).

Više

Zlatan Ibrahimović oprašta se od švedske nogometne reprezentacije u novom videu Volvo V90

Jedna priča završava i druga počinje, poruka je novog videa s Volvom V90, u kojem se Zlatan Ibrahimović oprašta od švedske nogometne reprezentacije.

Više

Kampanja za novi Volvo V90 s nogometnom legendom Zlatanom Ibrahimovićem.

Volvo i nogometna ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali dio iste ekipe za potrebe Europskog lansiranja kampanje za novi premium karavan Volvo V90. Kampanja je povezana s nadolazećim Europskim prvenstvom u nogometu, a 30. svibnja je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV postajama i društvenim medijima.

Više

Volvo S90 osvojio je prestižnu nagradu Production Car Design 2015

Krajem prošle godine predstavljena je premium limuzina Volvo S90, a njezinu iznimnost potvrdila je i prestižna nagradu ‘’Production Car Design of the Year 2015’’, koju dodjeljuje renomirani portal Car Design News.

Više

Nova forma Volva V40 i Volva V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volva V40 i Volva V40 Cross Country.

Više

Volvo je zablistao na sajmu u Ženevi

Na 86. automobilskom sajmu u Ženevi, jednom od pet najprestižnijih automobilskih sajmova na svijetu, Volvo je privlačio poglede svojim brojnim inovacijama.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se