Novosti

Zlatan Ibrahimović oprašta se od švedske nogometne reprezentacije u novom videu Volvo V90

Jedna priča završava i druga počinje, poruka je novog videa s Volvom V90, u kojem se Zlatan Ibrahimović oprašta od švedske nogometne reprezentacije.

Više

Kampanja za novi Volvo V90 s nogometnom legendom Zlatanom Ibrahimovićem.

Volvo i nogometna ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali dio iste ekipe za potrebe Europskog lansiranja kampanje za novi premium karavan Volvo V90. Kampanja je povezana s nadolazećim Europskim prvenstvom u nogometu, a 30. svibnja je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV postajama i društvenim medijima.

Više

Volvo S90 osvojio je prestižnu nagradu Production Car Design 2015

Krajem prošle godine predstavljena je premium limuzina Volvo S90, a njezinu iznimnost potvrdila je i prestižna nagradu ‘’Production Car Design of the Year 2015’’, koju dodjeljuje renomirani portal Car Design News.

Više

Nova forma Volva V40 i Volva V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volva V40 i Volva V40 Cross Country.

Više

Volvo je zablistao na sajmu u Ženevi

Na 86. automobilskom sajmu u Ženevi, jednom od pet najprestižnijih automobilskih sajmova na svijetu, Volvo je privlačio poglede svojim brojnim inovacijama.

Više

Uz pomoć našeg bona opremite Vaš Volvo

Prilikom kupnje Volva V40 ili V40 Cross Country iz zalihe poklanjamo Vam bon u vrijednosti 1.200 eura.

Više

Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u Europi

Prema istraživanju nezavisne istraživačke agencije JATO koja se bavi istraživanjem automobilskog tržišta, Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u 2015. u Europi.

Više

Volvo predstavio globalnu strategiju elektrifikacije

Volvo Cars Grupa, proizvođač premium automobila, objavila je jednu od najsveobuhvatnijih automobilskih elektrifikacijskih strategija kojom se plug-in hibridi planiraju uvesti kroz cijelu mrežu Volvo modela. Strategija će potaknuti razvoj novog niza manjih električnih automobila te izgraditi automobile na potpuno električni pogon, koji će biti u prodaji od 2019. godine.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se
Po mjeri