Novosti

Volvo će u suradnji s Google-om ugrađivati Android sustav u novu generaciju auta s pristupom Internetu

Volvo, vrhunski proizvođač automobila, najavio je blisku suradnju s Google-om, jednom od najvećih svjetskih tehnoloških kompanija, na razvijanju iduće generacije nagrađivanog infotainment sustava i rješenja povezivosti baziranih na Androidu čime će ponuditi izbor velikom broju aplikacija i usluga. Novi Android sustavi pojavit će se na novim Volvo modelima u naredne dvije godine.

Više

Volvo je otkrio novi XC60

Volvo Cars, proizvođač premium automobila, je na sajmu automobila u Ženevi otkrio dugo očekivani novi XC60, premium SUV.

Više

Volvo S90 i V90 postigli su vrhunske rezultate u AEB ocjenjivanju sigurnosti pješaka od strane Euro NCAP-a testiranja

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, učvrstio je svoju poziciju među čelnicima inovacija u području automobilske sigurnosti svojim novim S90 sedan i V90 karavan modelima te je proglašen prvim proizvođačem automobila koji je postigao punih šest bodova u testiranjima autonomnog naglog kočenja zbog izletavanja pješake (AEB Pedestrian) i ukupno 5 zvjezdica u testiranjima oba svoja nova modela.

Više

Volvo Cars Vas poziva ka ponovnom otkrivanju životnih strasti uz novi Volvo V90 Cross Country

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, novom kampanjom poziva ljude da ponovno otkriju svoju strast u životu uz novi V90 Cross Country.

Više

Novi Volvo V90 postao je policijski automobil švedske policije. U planu su i druge zemlje.

Početkom iduće godine švedska policija preuzet će isporuku prvih Volvo V90 policijskih automobila, nakon što je ovaj novi model Volva postigao najvišu ocjenu ikad u vrlo zahtjevnom testu provedenom od strane švedske policije.

Više

Volvo Cars concierge usluga učinit će Vaš život lakšim

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, svojim je kupcima dao obećanje da nikada više neće morati gubiti vrijeme na benzinskim postajama, autopraonicama ili automobilskim servisima, pokretanjem niza concierge usluga, koje će postati dio “Volvo on Call” mobilne platforme.

Više

Volvo Cars otkriva svoju pustolovnu stranu s novim V90 Cross Country modelom

Volvo Cars, švedski proizvođač luksuznih automobila, predstavio je dugo očekivani model V90 Cross Country kojim zaokružuje svoju seriju modela s oznakom 90 (XC90, S90, V90, V90 Cross Country).

Više

Zlatan Ibrahimović oprašta se od švedske nogometne reprezentacije u novom videu Volvo V90

Jedna priča završava i druga počinje, poruka je novog videa s Volvom V90, u kojem se Zlatan Ibrahimović oprašta od švedske nogometne reprezentacije.

Više

Kampanja za novi Volvo V90 s nogometnom legendom Zlatanom Ibrahimovićem.

Volvo i nogometna ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali dio iste ekipe za potrebe Europskog lansiranja kampanje za novi premium karavan Volvo V90. Kampanja je povezana s nadolazećim Europskim prvenstvom u nogometu, a 30. svibnja je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV postajama i društvenim medijima.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se
Po mjeri