Novosti

Volvo Cars i Google nastavljaju partnerstvo za sljedeću generaciju sigurnog i povezanog korisničkog iskustva

U sljedećoj generaciji potpuno električnih automobila tvrtke Volvo Cars, kupci se mogu radovati automobilu koji je svakim danom sve bolji i nudi jednostavno, mirno i besprijekorno korisničko iskustvo Volvo - od dobivanja automobila, do provođenja vremena u njemu i upravljanja njime putem svog mobilnog uređaja.

Više

Volvo Cars na tržište lansira novi, potpuno električni Volvo C40 Recharge

Budućnost tvrtke Volvo Cars je električna, a novi Volvo C40 Recharge najnoviji je dokaz predanosti tvrtke budućnosti bez emisija.

Više

Volvo Cars bilježi najbolji prodajni rezultat drugoga polugodišta u povijesti tvrtke uz oporavak od pandemije

Tvrtka Volvo Cars za 2020. godinu ostvarila je najviši rezultat prodaje u drugom polugodištu u svojoj povijesti budući da je brzorastuća potražnja za električnim vozilima potakla oporavak tvrtke od narušavanja poslovanja uslijed utjecaja pandemije COVID-19.

Više

Tvrtka Volvo Cars utrostručit će proizvodni kapacitet u Ghentu nakon skoka prodaje električnih vozila tijekom 2020. godine

Tvrtka Volvo Cars utrostručit će kapacitet proizvodnje električnih vozila u svojem pogonu u belgijskome Ghentu kao odgovor na brzorastuću potražnju za serijom elektrificiranih vozila Recharge.

Više

„Ultimativni simulator vožnje“ Volvo Cars za razvoj sigurnijih automobila koristi najnoviju tehnologiju igara

Inženjeri Volvo Cars nazivaju ga „ultimativnim simulatorom vožnje“, premda im to nije samo izgovor za prepuštanje igranju. Umjesto toga, revolucionarni simulator mješovite stvarnosti koristi se za nove korake na području sigurnosti i tehnologije autonomne vožnje.

Više

Pogledajte kako Volvo Cars ispušta nove automobile s visine od 30 metara kako bi spasilačkim službama pomogao spašavati živote

To je najekstremnije ispitivanje sudara koje je tvrtka Volvo Cars ikad provela– i to je ispitivanje od ključnoga značenja. Stručnjaci za spašavanje u sigurnosnome centru Volvo Cars često koriste automobile nakon sudara kako bi usavršili svoje spasilačke sposobnosti.

Više

Dva desetljeća u službi spašavanja života: Sigurnosni centar Volvo Cars obilježava 20 godina postojanja

U prosjeku dnevno razbija barem jedan posve novi automobil Volvo – što je od ključnoga značenja u očuvanju položaja tvrtke Volvo Cars kao lidera u području automobilske sigurnosti sve do danas.

Više

Pola stoljeća u službi sigurnosti: tim za istraživanje nesreća tvrtke Volvo Cars obilježava 50. obljetnicu

U okvirima Volvo Cars, tim je poznat kao interni detektivi tvrtke. Unatoč tomu, mogli bismo ih nazvati i „CSI“ timom švedskoga proizvođača automobila, ako se malo poigramo s nazivom slavne televizijske serije.

Više

Posjet našim centrima je siguran

Sigurnost naših stranaka uvijek nam je bila prioritet, stoga dosljedno provodimo sve zaštitne mjere kako bismo Vam osigurali siguran posjet čak i tijekom epidemije koronavirusa.

Više

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se