Novosti

Tvrtka Volvo Cars unapređuje razvoj tehnologije autonomne vožnje

Tvrtka Zenuity, koja pomaže i razvija softver za autonomnu vožnju, biti će podijeljena na dva dijela za što bolje iskorištenje potencijala dosadašnjeg rada.

Više

Volvo Cars pustio je u rad novu proizvodnu traku za baterije u svojem proizvodnom pogonu u Gentu

Volvo Cars je danas službeno pustio u rad potpuno novu proizvodnu traku za baterije u svojem belgijskom proizvodnom pogonu u Gentu, gdje će kasnije ove godine započeti izgradnju svojeg prvog potpuno električnog automobila, XC40 Recharge P8.

Više

Prelazak s cestovnog na željeznički teretni promet smanjuje vrijednosti emisija u logističkoj mreži tvrtke Volvo Cars

Tvrtka Volvo Cars znatno je smanjila emisije CO2 na području logistike budući da je cestovni prijevoz od svojih proizvodnih pogona do skladišta novih vozila zamijenila željezničkim prijevozom.

Više

Volvo Cars uvodi mjere za ublažavanje posljedica pojave koronavirusa

Pandemija koronavirusa negativno utječe na tvrtku Volvo Cars na različite načine, između ostalog, slabljenjem tržišta, rizikom od smetnji u proizvodnji i teškoćama povezanim s radom zaposlenika.

Više

OBAVIJEST O EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

Dežurni Volvo servisi brinu za Vašu mobilnost

Više

Zašto su Volvo automobili sigurni za svako tijelo, muško i žensko

U tvrtki Volvo Cars, različitost i uključenost ključan su dio kulture tvrtke. Ove vrijednosti dijele se diljem tvrtke i prožimaju sve što ona radi. Uspjeh tvrtke Volvo Cars izgrađen je na snazi i otkrićima stečenim iz različitih pozadina, perspektiva i iskustava.

Više

Tvrtka Volvo Cars predstavlja obnovljene modele S90 i V90 te blage hibridne pogone u svim serijama modela

Tvrtka Volvo Cars danas predstavlja osvježene inačice limuzine S90 i karavana V90/V90 Cross Country s uglađenim oblikom vanjštine i posve novim vrhunskim audiosustavom Bowers & Wilkins.

Više

Velika rana potražnja kupaca za potpuno električnim Volvom XC40 Recharge P8 AWD

Volvo Cars je na odabranim tržištima službeno otvorio narudžbe za XC40 Recharge P8 AWD, prvi potpuno električni automobil tvrtke temeljen na uspješnom SUV-u XC40.

Više

Uspjeh SUV vozila donosi Volvu šesti uzastopni rekord prodaje i više od 700.000 prodanih vozila

Volvo Cars postavio je novi, šesti uzastopni svjetski rekord prodaje u 2019. godini, čime je prvi puta u svojoj 93-godišnjoj povijesti srušio prodaju od 700.000 vozila. Tvrtka je zabilježila prodaju od 705.452 vozila u 2019. godini, odnosno povećanje za 9,8 posto u odnosu na 2018. godinu, što je uvelike nadmašilo rast na cjelokupnom tržištu u svim regijama.

Više